Letölthető anyagok

Itt ingyenesen letölthető anyagokat találsz óvodás vagy kisiskolás gyermeked,tanulód számára.

Itt a Mikulás! S- hang differenciálása szavakban

Látogatás a hangok birodalmába - S-ZS-CS könyvből érkezik ez a színes, de fekete/fehérben is jól nyomtatható, letölthető oldal Mikulásra! Klikk a képre a letöltéshez!
s hang differencialasa

Tájékozódás térben - Kalandpark

Ahhoz, hogy az iskolakezdésetek zökkenőmentes legyen, alapvető, hogy a gyermekek tudjanak tájékozódni síkban, térben, időben. Ehhez ragadjatok meg minden lehetséges alkalmat, akár kint a szabadban, akár otthon papíron vagy játszva az otthoni játékokkal. Nem igényel 5-10 percél többet naponta ez a játékos gyakorlás,azonban nagy segítséget tudtok adni gyermekeiteknek suli előtt!
Klikk a képre a letöltéshez!

tajekozodas-terben

9+1 szuper képesség sulikezdés előtt! -iskolakezdési játékos felmérő

Tudod melyek a gyerekek legfontosabb eszközei a suliban?
Amelyek fontosabbak a ceruzáknál, új táskáknál, tolltartóknál, füzeteknél?
A képességei! Ezért fontos a képességek, készségek tudatos fejlesztése. Az iskolába kerülő gyerekek 70%-ánál hiányosak ezek a képességek. Így nem csoda ha a gyerekek vágyott iskolaképe pár hónap után nagyon messze kerül a mindennapok iskolai valóságától. Hosszú időre meghatározó a sulistart, az iskolai évek.(Szülőként talán nagyon is emlékszünk rá, milyen is volt átélni nekünk az általános iskolát...) Nem mindegy, hogy miként, hogyan telnek az iskolai évek! Ezzel a kis játékos feladatsorral Ti is könnyen megnézhetitek, hogy miként is álltok a képességek tekintetében!

kepessegek sulikezdeshez letoltes